Informatiebijeenkomst ‘Ik leer leren’ op 13 september 2016

Eind september/begin oktober geef ik weer een training ‘Ik leer leren’. Deze keer voor kinderen in de brugklas en klas 2 en 3 van de middelbare school.

Denk je erover om je kind aan te melden of wil je meer weten over de training?

Op dinsdag 13 september a.s. houd ik om 19.30 uur een informatiebijeenkomst voor ouders én kinderen, waarin ik meer vertel over de inhoud van de training. Daarna kunnen jullie samen beslissen of je kind de training wil volgen. Natuurlijk kun je als ouder ook alleen komen, maar het heeft zeker meerwaarde dat je kind meekomt. De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van kindercentrum.nl aan de Rozenstraat 1a in Goor, ingang aan de Anjerstraat.

Wil je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst? Stuur me dan een mail naar info@kindercoachjudithdepotter.nl waarin je aangeeft of je alleen komt of met je zoon of dochter.

Op de website kun je al meer informatie vinden over de training. https://judithdepotter.nl/ik-leer-leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *