Een eigen plek

Even een leuk nieuwtje. Afgelopen weekend heb ik de sleutel gekregen van mijn eigen praktijkruimte.

In de oude Laarschool in Goor huur ik een mooie ruimte die ik nu aan het inrichten ben. Ik ben helemaal enthousiast. Een pand met meer ondernemers. Al mijn spullen op één plek en niet meer zo’n gesleep met alles naar verschillende locaties. Echt míjn plekje.

Mijn droompraktijk

Ik was in mijn hoofd al een tijdje bezig met het plaatje over mijn droompraktijk. In maart zette ik daarvoor een eerste stap door een werkplek te huren bij Werkplaats 75c in Goor.

En in april volgde ik samen met een groep enthousiaste (kinder)coaches een training bij Marlies van der Hout om dat plaatje van mijn droompraktijk nog helderder te krijgen. Dat daar een eigen plek bij hoorde, werd me steeds duidelijker.

Snel beslist

En toen kwam ineens deze ruimte op mijn pad. Meestal moet ik daar een tijdje over nadenken, maar ik was er nu best snel uit. Dit is wat ik wil. Dus afgelopen vrijdag heb ik het huurcontract getekend en in het weekend kon ik al aan de slag. Alles lekker gepoetst en een deel van mijn spullen ingeruimd. De komende weken ga ik even nadenken en voelen wat ik nog allemaal nodig heb, maar het begin is er en ik kan mijn klanten al ontvangen.

Tussenstappen

Ongeveer vijf jaar na de start van mijn praktijk heb ik nu dus echt mijn eigen plek. En dat voelt heel goed. Door alle stappen die ik de afgelopen vijf jaar heb gezet, cursussen en trainingen die ik heb gevolgd, plekken waar ik heb gecoacht, pieken en dalen die heb gehad, voelt dit als een logische en fijne volgende stap. Met soms nog wel een klein twijfelstemmetje hoor, of mijn plaatje dat ik heb nu echt uit gaat komen.

Herken jij dat? Dat je soms lang ergens over nadenkt voordat je een stap kunt maken? Of eerst allemaal andere stappen zet, voordat je een stap zet die echt goed voelt?

Hoort ook wel een beetje bij hooggevoeligheid. Alles goed overwegen, voors en tegens naast elkaar leggen, twijfelen totdat je weet wat je nodig hebt. En dat kan soms best een tijdje duren. In mijn geval dus ongeveer vijf jaar 😊

Welke stap wil jij zetten?

Heb jij al een tijdje het gevoel dat je hulp kunt gebruiken bij dingen waar je met je kind tegenaan loopt? Heb je al verschillende dingen geprobeerd maar heeft dat nog niet gebracht wat je zocht?

Ik denk graag met je mee. In een gratis telefonische kennismaking overleggen we samen hoe ik jou en je kind een tijdje kan ondersteunen.

Je bent van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *