Online workshop

Het is alweer afgelopen

Gisteren was de laatste bijeenkomst van mijn eerste online workshop ‘Eerste Hulp Bij Hooggevoeligheid’.

.

Dit is wat de ouders zeiden:

.

  • De workshop online volgen is me heel erg meegevallen
  • Het was heel prettig om het online te doen omdat ik het lekker vanuit huis kon doen en we toch wel goed onderling contact hadden
  • Heel duidelijke uitleg
  • Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen
  • Er zijn veel lichtjes gaan branden
  • Fijn om verhalen en meningen uit te wisselen met elkaar
  • Er was veel ruimte om vragen te stellen

.

En wat vond ik?

.

Ik was ook aangenaam verrast hoe ik het vond om de workshop online te geven. Ik had gedacht dat ik minder goed contact zou hebben met de deelnemers, maar dat was helemaal niet zo. En gelukkig hebben de ouders dat ook zo ervaren.

.

Nieuwe planning

.

Daarom heb ik in juni nog een online workshop gepland. Voor ouders én opvoeders. Ook in september heb ik een workshop gepland. Deze wil ik als de maatregelen het toelaten wel live doen. En anders wordt ook deze online gegeven.

Wil jij graag meer weten over hooggevoeligheid en hoe je jouw kind beter kunt begrijpen en helpen? Meld je dan meteen hier aan. Daar vind je ook meer over de inhoud.

Meer ervaringen lezen van ouders die de workshop eerder hebben gevolgd? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *