Van kindercoach naar coach voor kinderen, jongeren en ouders

Tijd voor verandering

Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken. Past ‘kindercoach’ nog wel bij mij?

Ja zeker, ik coach kinderen. Maar ik doe zoveel meer dan dat. Ik coach ook jongeren (dat zijn ook kinderen natuurlijk 😉 maar klinkt voor veel mensen toch anders), jong volwassenen en zeker niet te vergeten de ouders. Daarom voelde de naam ‘Kindercoach Judith de Potter’ niet meer passend en heb ik deze week mijn bedrijfsnaam veranderd in ‘Judith de Potter’, coach voor kinderen, jongeren en ouders.

Voelt goed. Nu nog de praktische zaken regelen. Mijn website, visitekaartje, folder, social media, nog een hele hoop te doen. Maar ik krijg er nieuwe energie van en dat is heel fijn.

Voor jou verandert er verder niets. Ik blijf me vooral richten op hooggevoelige kinderen en ouders en dat blijf je hier zien.

Binnenkort kun je terecht op mijn nieuwe website www.judithdepotter.nl en tot die tijd nog gewoon hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.