Samenwerken met school

Vorige week heb ik twee fijne eindgesprekken gehad op een basisschool hier in de buurt. Met de kinderen, hun ouders en de leerkrachten.

Deze school had de kinderen naar mij verwezen. Beide kinderen zaten niet altijd lekker in hun vel en ze hadden allebei als hulpvraag ‘meer zelfvertrouwen’. Daar heb ik op verschillende manieren met ze aan gewerkt.

Ik heb de kinderen meestal op school gecoacht, onder schooltijd. Dat was heel fijn, omdat ik de mogelijkheid had om de leerkracht erbij te betrekken als dat zo uitkwam. Of om even te overleggen of te evalueren (natuurlijk met toestemming van de ouders).

Ontzettend fijn om te horen dat wat de kinderen en ouders al hadden aangegeven, ook terug te zien is op school. Meer zelfvertrouwen, meer doorzettingsvermogen, zelf hulp vragen als het nodig is, en kinderen die lekkerder in hun vel zitten en veel vrolijker zijn. En heel fijn om te merken hoe betrokken de leerkrachten zijn bij dit proces en de kinderen helpen om wat ze hebben geleerd zich nog meer eigen te maken.

Bedankt voor de prettige samenwerking!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *