Info-avond Ik leer leren

Hoe gaat het met jouw puber op school?

 

Is hij (of zij) het jaar goed begonnen? Of valt het tot nu toe tegen? Kan hij zijn aandacht bij het leren houden? En zich goed concentreren? Heeft hij genoeg zelfvertrouwen? En hoe is het met zijn motivatie? Kan hij zijn eigen planning maken, of ben jij meestal degene die hem daarbij helpt? Weet hij wat hem helpt en wat hem belemmert bij het leren?

 

Als je op deze vragen ‘nee’ als antwoord geeft, dan is de training ‘ik leer leren’ perfect voor jouw puber. Alle hierboven genoemde onderwerpen komen daarin terug. En door de training krijgt hij veel meer inzicht in zijn eigen manier van leren, waardoor het leren een stuk makkelijker en leuker wordt.

 

Op dinsdag 30 oktober houd ik een info-avond over de training. Ik vertel dan meer over de inhoud en waarom het zoveel meerwaarde heeft als je kind leert hoe hij het beste kan leren. Je kunt alvast het werkboek inzien en ik laat een aantal werkvormen zien. Ik raad je aan om samen met je kind te komen. Dan hoort hij ook wat het inhoudt en kan hij zelf meebeslissen of de training iets voor hem is. Het is namelijk erg belangrijk dat hij er zelf achterstaat, anders haalt hij er niet alles uit.

 

Wanneer: 30 oktober

Hoe laat: 19.00 tot 20.00

Waar: Kindercentrum Goor, Rozenstraat 1a Goor, ingang aan de Anjerstraat.

 

Je kunt je opgeven voor de info-avond door het contactformulier in te vullen. Geef dan meteen even aan of je alleen komt, of samen met je kind.

 

Zie ik jullie dan?

 

Hartelijke groet, Judith

 

P.S. De training start op woensdag 7 november van 15.30 tot 17.00 uur of op donderdag 8 november van 19.00 tot 20.30, afhankelijk van wanneer de meeste kinderen kunnen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *