Inloopspreekuur 17 oktober

Ik merk nog regelmatig dat mensen niet weten wat een kindercoach doet. Heel in het kort: voor een korte periode coach ik kinderen en ouders. We stellen eerst een hulpvraag en een doel vast. Daarna werken we stap voor stap toe naar dat doel en na een tijdje hebben ze voldoende handvatten om  zelf weer verder te kunnen.

 

De hulpvragen zijn verschillend, maar de meeste kinderen die bij me komen willen meer zelfvertrouwen, meer rust in hun hoofd (veel hooggevoelige kinderen hebben last van een ‘vol hoofd’), meer positief denken of hulp bij het leren leren.

 

Heb jij een vraag, iets waar je regelmatig tegenaan loopt met je kind of wil je weten hoe ik jou en je kind kan helpen?

 

Op woensdag 17 oktober houd ik een gratis inloopspreekuur. Je bent van harte welkom. Ik beantwoord je vragen, kan je tips en adviezen geven en we kunnen kijken hoe ik jullie eventueel een tijdje kan ondersteunen.

 

Wanneer: 17 oktober

Waar: Kindercentrum Goor, Rozenstraat 1a Goor, ingang aan de Anjerstraat

Tijdstip: 10 -11 uur

 

Koffie en thee staan klaar  ☕️.

 

Hartelijke groet, Judith

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *