Bedankje na een mindset-training

Ik kreeg vandaag lekkere bonbons als bedankje van Stan. Een jongen van 11 die bij mij de mindset-training heeft gedaan. Hij is heel erg gegroeid in zijn zelfvertrouwen, van 4 naar 8,5!
Hij vond het eerst moeilijk om ergens aan te beginnen. En om fouten te maken.

 

Vandaag heb ik hem helpende gedachten kaartjes uit laten zoeken. Daaraan kun je zien dat hij nu heel anders denkt dan voordat hij met het coachtraject begon:

  • als ik oefen word ik beter
  • ik durf het
  • ik heb het goed geleerd
  • ik probeer het gewoon en
  • vandaag is mijn lievelingsdag ????

 

Ik ben enorm trots op Stan en het was erg leuk om met hem te werken en hem te zien groeien. Zijn doel voor de komende tijd is om het positief denken vast te houden en verder te groeien.
Over een paar maanden hebben we nog een terugkomsessie gepland, om te kijken hoe het gaat en waar hij eventueel nog wat hulp bij nodig heeft.

 

Hieronder lees je  hoe Stan en zijn ouders het traject hebben ervaren:

Ik wist eerst niet hoe het zou gaan maar ik vond de gesprekken fijn en ik heb het gevoel dat ik er veel aan heb. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en het gaat veel beter dan eerst. Ik vond Judith heel aardig en vond het fijn hoe ze het deed.
Bedankt, Stan

De reden dat we met Stan dit coachtraject zijn ingegaan is dat hij hulp nodig had bij het focussen en vertrouwen op zichzelf. We geloven en zien dat hij nu op de goede weg zit. Hij weet wat zijn tekorten zijn en waar hij nu aan kan werken. We zijn zeer tevreden over het verloop. Continuering en vasthouden en verder groeien is nu ons doel.
We hebben Judith ervaren als rustig en betrokken. Stan ging graag naar haar toe.

Ouders van Stan

 

Andere blogs over mindset:

Vaste mindset versus groeimindset

Gedachten bepalen je gevoel en gedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *