Start training Ik leer leren groep 8 op 17 mei

Zit jouw kind in groep 8 en wil je dat het met zelfvertrouwen en goed voorbereid, onder andere op het gebied van plannen, aan de middelbare school begint? Laat je kind dan meedoen met de training ‘Ik leer leren’.

Op woensdagmiddag 17 mei start ik met een groepstraining ‘Ik leer leren’ voor kinderen uit groep 8.

In 5 bijeenkomsten (17, 24 en 31 mei, 7 en 14 juni) leert je kind welke vaardigheden en voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren, oftewel hoe te leren. Het leren en huiswerk maken wordt hierdoor veel makkelijker en leuker. Ook fijn voor jou als ouder want je hoeft er minder achteraan te zitten en je minder zorgen te maken.

Wat bereikt je kind door mee te doen aan de training?

  • hij ontdekt zijn eigen manier van leren en zijn kwaliteiten
  • hij krijgt meer plezier in leren
  • hij kan omgaan met faalangst
  • hij heeft meer motivatie om te leren
  • hij weet hoe hij kan plannen
  • hij kan zich beter concentreren
  • hij weet welke leerstijl goed bij hem past

De training is ook heel geschikt voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Zij hebben op de basisschool vaak weinig hoeven doen om hoge cijfers te halen voor toetsen. Na één of twee jaar op de middelbare school lopen ze vaak vast omdat ze nooit hebben geleerd hóe ze moeten leren en dat leren ze dus juist in deze training.

Wil je meer informatie over de training of wil je je kind aanmelden? Vul dan vrijblijvend het Contact formulier in of stuur een mail naar info@kindercoachjudithdepotter.nl en dan neem ik contact met je op.

P.S. Op 11 april houd ik een info-bijeenkomst waar ik wat meer vertel over de inhoud van de training. Je kunt je daarvoor opgeven door me een mail te sturen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.