Info-avond ‘Ik leer leren’ op 14 februari

Wil jij graag dat je kind meer geconcentreerd en gemotiveerd bezig is met leren en zelfstandig z’n  huiswerk kan plannen, zodat jij er minder achteraan hoeft te zitten? Of wil je dat je kind weet hoe hij of zij het beste kan leren en met meer zelfvertrouwen naar school gaat, waardoor jij je wellicht minder zorgen maakt?

Eind februari/begin maart geef ik een training ‘Ik leer leren’ voor kinderen in de brugklas en klas 2 en 3 van de middelbare school.

In de vijf bijeenkomsten van de training leert je kind

  • zijn eigen manier van leren kennen
  • over faalangst en motivatie
  • plannen en organiseren
  • over concentreren
  • leerstrategieën

Wil je meer weten over de training of denk je dat de training nuttig is voor jouw kind?
Op dinsdag 14 februari houd ik om 19.30 uur een info-avond voor ouders én kinderen, waarin ik meer vertel over de inhoud van de training. Ik raad je aan om je zoon of dochter mee te nemen omdat jullie dan samen kunnen beslissen of je kind de training gaat volgen.

Wil je je aanmelden voor de info-avond? Stuur dan een mail naar info@kindercoachjudithdepotter.nl. Geef ook even aan of je alleen komt of samen met je zoon of dochter.

De info-avond wordt gehouden in het gebouw van Kindercentrum.nl aan de Rozenstraat in Goor. De ingang is aan de Anjerstraat.

Op mijn website https://judithdepotter.nl/ik-leer-leren/ kun je meer lezen over de training.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *